Tilapia Cu Maro Hash
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia cu Hash Browns. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian servește 4 și costă $ 4.77 pe portie. O porție conține 485 calorii, 39G de proteine, și 24g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Cap la magazin și ridica scallions, usturoi, maro hash, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Hash Browns, Hash Browns cu șuncă, și Chorizo Hash Browns pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Aruncați maronii de hash cu usturoiul și 1 linguriță de sare într-un bol.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați maronii de hash, aplatizați cu o spatulă și gătiți până când fundul este maro auriu, 6 până la 8 minute.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Întoarceți tortul cu cartofi și puneți-l înapoi în formă. Gatiti pana cand sunt crocante si aurii, 6 pana la 8 minute.
Între timp, amestecați măslinele, roșiile, ardeii prăjiți, ceapa și pătrunjelul într-un bol.
Tăiați peștele în 12 bucăți și condimentați cu ierburile uscate, sare și piper. Împrăștiați jumătate din amestecul de măsline peste tortul de cartofi și acoperiți cu peștele.
Împrăștiați amestecul de măsline rămas deasupra și stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când peștele este gătit, aproximativ 12 minute.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare.
Pe porție: Calorii 443; grăsime 19 g (saturate 3 g); Colesterol 85 mg; sodiu 937 mg; Carbohidrați 32 g; Fibre 4 g; proteine 37 g
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.