Tilapia cu ghimbir portocaliu la grătar

Tilapia cu ghimbir portocaliu la grătar
Tilapia cu ghimbir portocaliu la grătar necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1709 calorii, 143g de proteine, și 114g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 15,05 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, gingerroot, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Încercați Tilapia Cu Ghimbir Portocaliu La Grătar, Tilapia Cu Ghimbir Portocaliu, și Tilapia de soia cu ghimbir portocaliu Kelleigh pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic combinați 2 linguri de ulei de măsline, cu coajă de portocală, suc de portocale, rădăcină de ghimbir și 1/4 cană de coriandru. Se condimentează cu sare și piper. Pulverizați 4 bucăți mari de folie de aluminiu cu spray de gătit și așezați pe pește în centrul fiecăruia.Împărțiți amestecul de portocale în 4 și lingură în corpul fiecărui pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 2 felii de portocală în interiorul peștelui. Înfășurați bine și puneți-l pe grătarul preîncălzit. Grătiți la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute sau până când peștele este gata. Între timp combinați iaurtul, maioneza, sucul de lămâie, uleiul de măsline rămas și coriandrul rămas într-un castron.Când peștele este terminat, scoateți-l de pe grătar și desfaceți-l. Aveți grijă la aburul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați pe farfurie și turnați 1/4 din sos peste fiecare pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate70
Revista