Tilapia cu fasole neagră și porumb este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 81 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. 110 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți tilapia, porumb de miez, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tilapia Cu Fasole Neagră Și Porumb Pentru Doi, Tilapia cu crustă de făină de porumb cu fasole neagră și Salsa, și Tilapia cu fasole neagră și gust de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente pentru a face amestecul de fasole neagră-porumb; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Presărați fileurile cu sare, puneți-le în tigaie și gătiți 3 minute. Întoarceți fileurile; gătiți încă 2 până la 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița (145F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați fileurile pe farfurii și acoperiți fiecare cu aproximativ 3/4 cană amestec de fasole neagră-porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.