Tilapianul cu crustă Dijon este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 983 calorii, 145g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $12.94 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, suc de lămâie, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Tilapia Cu Crustă De Migdale Dijon, Pan Ars Migdale Dijon Tilapia, și Tilapia Cu Crustă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați maioneza, 1 lingură parmezan, suc de lămâie, muștar și hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați fileurile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Întindeți amestecul de maioneză uniform peste fillets.In într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine, untul și parmezanul rămas; se presară peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Cup. Ceapă Tocată
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Coaceți la 425 de grade timp de 13-18 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.