Tilapia Cu Crustă De Migdale De Nucă De Cocos
Tilapianul cu crustă de migdale de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 25 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 33 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 72 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de migdale, piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Tilapia Cu Crustă De Nucă De Cocos-Migdale, Tilapia Cu Crustă De Migdale, și Tilapia Cu Crustă De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie de copt cu o căptușeală Silpat sau hârtie pergament.
Combinați migdalele, nuca de cocos și sarea și piperul. Pulsați în robotul de bucătărie până când se combină bine. Ar trebui să fie textura pesmetului.
Așezați tilapia pe foaia de copt.
Se presară cu sare de usturoi.
Presărați amestec de nuci / nucă de cocos deasupra fiecărui filet. Pulverizați blaturile fiecărui filet cu ulei de măsline.
Coaceți aproximativ 20 de minute, până când blatul este ușor rumenit și tilapia este gătită și flakey.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.