Tilapia Cu Crustă De Migdale

Tilapia Cu Crustă De Migdale
Tilapia cu crustă de migdale ar putea fi doar fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână migdale naturale, amestec de condimente de usturoi și ierburi, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 11 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Tilapia Cu Crustă De Migdale, Tilapia Cu Crustă De Migdale, și Tilapia Cu Crustă De Migdale Dijon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 4 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie; procesați 45 de secunde sau până la măcinat fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați amestecul de firimituri într-un vas superficial.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Ungeți muștarul pe ambele părți ale fileurilor; dragă în amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
5
Adăugați pește în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Revista