Tilapia cu crustă de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $3.81 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de migdale, fileuri de tilapia, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tilapia Cu Crustă De Migdale, Tilapia Cu Crustă De Migdale, și Tilapia cu crustă de migdale și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați 1/2 cană de migdale într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt și combinați cu 1/4 cană de făină într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați peștele uniform cu sare; dragă în amestec de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu; adăugați pește și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți fileurile pe o farfurie de servire.
5
Adăugați 1/2 cană de migdale rămase în tigaie și gătiți, amestecând des, 1 minut sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Îndepărtați migdalele cu o lingură cu fante și presărați peste pește.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.