Tilapia cu crustă de fistic cu smog, Prosciutto prăjit, Gorgonzola și nuci de pin

Tilapia cu crustă de fistic cu smog, Prosciutto prăjit, Gorgonzola și nuci de pin
Tilapia cu crustă de fistic cu Bietă, Prosciutto prăjit, Gorgonzolan și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 659 calorii, 48G de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de smog, cimbru, muștar de miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Ceapă prăjită cu Gorgonzola + nuci de pin, Pătrate de mămăligă cu Gorgonzolan și nuci de pin, și Focaccia Cu Gorgonzola, Nuci De Pin Și Ceapă Verde.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați fisticul, oregano, cimbru și praf de usturoi. Procesați până se toacă fin și transferați într-un vas puțin adânc. Condimentați ambele părți ale fileurilor de tilapia cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Nuci De FisticNuci De Fistic
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Periați muștarul de miere pe ambele părți ale tilapiei și apoi transferați-l în amestecul de fistic. Apăsați amestecul în ambele părți ale peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Nuci De FisticNuci De Fistic
TilapiaTilapia
PeștePește
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați tilapia și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
5
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mică la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați prosciutto și gătiți 2 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
7
Adăugați nuci de pin și gătiți 1 minut, până când nucile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
NuciNuci
8
Adăugați frunze de bietă, acoperiți și aburiți 2 minute, până când frunzele se înmoaie. Aranjați amestecul de bietă pe un platou de servire și acoperiți cu Gorgonzola și serviți cu tilapia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
TilapiaTilapia
Chard ElvețianChard Elvețian

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista