Tiggy
Tiggy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 331 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă stonemill essentials, piept de curcan kirkwood, ulei de măsline carlini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Tiggy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Scoateți pieptul de curcan din pachet.
Așezați pielea cu fața în jos. Feliați fiecare piept de curcan în jumătate transversal, fără a tăia până la capăt. Deschide ca o carte. Repetați acest proces încă o dată pe fiecare dintre clapele deschise, creând o bucată mare de carne groasă de 3/4 inci. Asigurați-vă că păstrați pielea intactă. Apăsați cârnații într-un strat uniform peste pieptul de curcan.
Rulați și legați friptura, folosind sfoară de gătit pentru a o fixa. Frecați exteriorul cu ulei de măsline, presărați condimente.
Așezați pe un raft într-o tigaie. Prăjiți până când temperatura internă a pieptului de curcan este de 165 grade F, aproximativ 2 ore.
Se lasă să se odihnească 10 minute, apoi se feliază și se servește.