Tigaie Zesty de pui și orez

Tigaie Zesty de pui și orez
Această rețetă face 30 de porții cu 50 de calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piept de pui, ardei gras, muștar maro picant gri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui Picant Și Tigaie Orzo, Supă De Pui Cu Orez Spaniol Zesty, și Caserola de pui și orez cu ardei roșii prăjiți.

Instrucțiuni

1
Gatiti 1/4 cana de pansament si mustar in tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 2 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Se amestecă puiul; gatiti 6 min. sau până se termină, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă pansamentul rămas, bulionul și ardeii; acoperi. Simmer 2 min. Se amestecă orezul; se fierbe, acoperit, 5 min. sau până când orezul și ardeii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Lăsați să stea 5 min. sau până când lichidul este absorbit.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista