Tigaie verde cu chimen și roșii
Verdele de tigaie cu chimen și roșii este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de conserve de roșii, ulei de măsline, verdeață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete prăjite în oală cu roșii și chimen, Fasole verde cu roșii prăjite și chimen, și Cartofi Parfumați Cu Chimen Cu Roșii (Ghurman Aloo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoiul și chimenul; se amestecă 1 minut.
Adăugați verdeață cu pumni mari; se amestecă până când începe să se ofilească înainte de a adăuga mai mult, aruncând până când este acoperit cu ulei. Gatiti pana se inmoaie, 1 pana la 6 minute.
Se adaugă roșiile și saut-ul până se încălzește, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.