Tigaie Ușoară De Lasagna
Rețeta Easy Lasagna Skillet ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 59 calorii. Această rețetă servește 45. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână tăiței lasagna, sosul de paste classico family favorite, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lasagna Ușoară Pentru Tigaie, Lasagna Ușoară Cu O Tigaie, și Lasagna Ușoară Pentru Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne brună cu ardei în tigaie mare și adâncă antiaderentă; scurgere.
Se amestecă sosul și apa. Aduceți la fierbere.
Adăugați tăiței; se amestecă. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 18 până la 20 min. sau până când tăiței sunt fragede, amestecând ocazional.
Se amestecă ingredientele rămase până se amestecă.
Adăugați la ingrediente în tigaie; rotiți ușor.
Lăsați să stea, acoperit, 3 min.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.