Tigaie ușoară de ciuperci și carne de vită măcinată
Tigaia ușoară de ciuperci și carne de vită măcinată este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 284 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, pătrunjel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați O Tigaie Stroganoff De Vită Măcinată, Tigaie Tocană De Vită Măcinată, și Tigaie De Vită Măcinată Cu Roșii De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când sunt fierte bine.
Adăugați cartofi congelați. Gatiti 8-10 minute, amestecand frecvent, pana cand cartofii sunt fragede.
Adăugați supă și ciuperci; gătiți și amestecați până când amestecul este fierbinte.
Se acoperă cu brânză. Acoperiți; gatiti aproximativ 2 minute sau pana se topeste branza.