Tigaie Rapidă De Pui Și Spanac

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, și FODMAP fel principal prietenos? Tigaia rapidă de pui și spanac ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 322 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de vinetă de roșii de soare, frunze de spanac, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez brun fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. 114 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Pui Rapid De Tigaie, Tigaie Enchilada De Pui Cu Fixare Rapidă, și Pui rapid de tigaie cu struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se taie piept de pui orizontal în jumătate; Lira la 1/4-inch grosime.
Combinați roșiile și 3 linguri. dressing.
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul; gătiți 2 până la 3 min. pe fiecare parte sau până se termină (165F), stropind cu pansamentul rămas în ultimul minut.
Transferați pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați amestecul de roșii în tigaie; aduceți doar la fiert, amestecând frecvent.
Adăugați spanac;gatiti la foc mediu 2-3 min. sau doar până când spanacul începe să se ofilească, amestecând constant.
Puneți amestecul de spanac peste pui.