Tigaie pizza napolitană (nu este necesară frământarea sau cuptorul!)

Tigaie pizza napolitană (nu este necesară frământarea sau cuptorul!)
Tigaie pizza napolitană (nu este necesară frământarea sau cuptorul!) este a vegetarian felul principal. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 833 calorii, 33g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, mână de frunze de busuioc, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 458 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pizza Napolitană Margherita, Pizzan napolitan și aluat de grâu integral cu miere, și Pizza napolitană fără hackeri pentru o bucătărie de acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, sarea și drojdia într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați apă și amestecați cu mâinile până când aluatul se adună și nu rămâne făină uscată. Aluatul va fi foarte lipicios. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 8 până la 16 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întoarceți aluatul pe o placă puternic făinată și folosind mâinile făinoase, împărțiți în patru bucăți. Formați fiecare piesă într-o minge și așezați-o pe tabla cu făină, lăsând câțiva centimetri de spațiu între fiecare minge. Acoperiți cu folie de plastic sau cu un prosop de vase curat bine înfăinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Lăsați să crească timp de două ore.
6
Între timp, amestecați aproximativ roșiile într-un robot de bucătărie, blender, cu un blender manual sau manual. Condimentează după gust cu sare. Rupeți aproximativ mozzarella în bucăți de 1/2 până la 1 inch și stoarceți excesul de zer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Când aluatul a crescut, întindeți ușor o bilă de aluat pe o placă bine făinată într-o rundă de aproximativ 6 inci în diametru. Ridicați ușor aluatul și drapați-l peste articulații, întinzându-l încet rotindu-l în jurul articulațiilor până când are aproximativ 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Preîncălziți o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când o picătură de apă căzută pe suprafața sa formează o perlă care derapează în jur (aproximativ 500 până la 600 de litri f). Transferați cu grijă aluatul în tigaie și acoperiți-l cu un capac bine fixat. Gatiti pana cand partea de jos este foarte usor rumenita si aluatul a umflat in pete, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Îndepărtați aluatul cu o spatulă metalică. dezumflați toate bulele din centrul aluatului, lăsând bule în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Întoarceți aluatul și reveniți la tigaie, astfel încât partea gătită să fie acum orientată în sus. gatiti, agitand ocazional pana cand aluatul este inchis in pete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți la placa de tăiere și inversați (astfel încât prima parte gătită să fie acum din nou pe fund)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Dacă utilizați o torță de suflare: tortați cu atenție marginile crustei până când sunt carbonizate și rumenite în pete. Continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
1
Așezați aluatul de pizza cu partea de sus în jos (partea pe care ați gătit-o a doua cu fața în jos), cu marginea atârnată peste marginea tigaiei. Gătiți marginea care depășește direct peste flacăra unui arzător cu gaz până când este bine carbonizată. Rotiți pizza, astfel încât noua secțiune să depășească marginea și să char din nou. Repetați până când întreaga margine a crustei este carbonizată. Continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Alternativ, așezați un suport de răcire cu sârmă direct peste flacăra arzătorului. Inversați aluatul de pizza și folosiți flacăra de la arzător la cărbune și rumeniți marginile crustei. Continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
3
Dacă utilizați un arzător electric: continuați cu pasul
4
Asigurați-vă că aluatul este orientat cu partea dreaptă în sus (ar trebui să fie orientat la fel ca atunci când l-ați pus prima dată în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Întindeți câteva linguri de sos de roșii peste aluat, lăsând marginile bulbucate crescute descoperite. Împrăștiați câteva bucăți de mozzarella și câteva frunze de busuioc peste pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Se presară ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline. Întoarceți pizza în tigaie, reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți până când fundul este carbonizat frumos și mozzarella este topită, cu aproximativ 3 minute mai mult. Dacă utilizați torch, îl puteți folosi pentru a ajuta la topirea brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Serviți pizza imediat. Repetați pașii de la 4 la 8 cu restul de trei bile de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista