Tigaie pentru paste și fasole

Tigaie pentru paste și fasole
Pastan și fasole Skillet este un vegetarian felul principal. O porție conține 257 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână salsa, fasole, macaroane de cot și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui, Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), și Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți toate ingredientele, cu excepția brânzei, până la fierbere în tigaie antiaderentă de 10 inci; reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute, amestecând frecvent, până când macaroanele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista