Tigaie paste din grâu integral cu pui și naut

Pastele de grâu integral cu pui și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 889 calorii, 77g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Sănătos și delicios: paste integrale de grâu cu cârnați de pui, naut și verdeață usturoi, Tigaie Pui Fajita Paste Din Grâu Integral, și Tigaie paste din grâu integral cu sos de pui și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează pieptul de pui cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați pieptul de pui și căutați pe toate părțile până se rumenesc, 5 până la 6 minute pe fiecare parte. Pune deoparte.
În aceeași tigaie, încălziți lingura rămasă de ulei de măsline la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați șalotele și un vârf de sare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați fulgii de usturoi și chile și gătiți, amestecând continuu, până când sunt aromate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile și lăsați să gătească până când roșiile se înmoaie, apoi rupeți-le cu un tocător de cartofi, 3 până la 4 minute.
Adăugați crenguța de rozmarin în tigaie. Acoperiți și reduceți focul pentru a menține un foc mic și lăsați sosul să gătească până se îngroașă, 10 până la 12 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați stocul și aduceți la foc mic. Se amestecă pastele, năutul și parmezanul ras. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute. Amestecați pastele, așezați pieptul de pui deasupra, turnând în orice suc de tigaie, acoperiți, acoperiți și continuați să gătiți până când pastele sunt gata și puiul a fiert, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Scoateți crenguța de rozmarin și aruncați-o. Feliați puiul dacă doriți.
Serviți pastele în boluri, așezați pieptul de pui deasupra și terminați cu o stropire generoasă de parmezan.