Tigaia italiană de vită și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 380 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de carne de vită măcinată, ardei gras, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tigaie Ușoară Italiană De Creveți Și Orez, Tigaie italiană de orez cu dovlecei, cârnați și roșii uscate la soare, și Carne De Vită Taco Orez Skillet.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare până când este aproape crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați carne de vită, ceapă, ardei gras, usturoi și sare; gatiti 5 pana la 7 minute, amestecand frecvent, pana cand carnea de vita este fiarta bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Sare
3
Se amestecă apă, roșii, măsline și condimente italiene; se încălzește până la fierbere. Se amestecă orezul. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și fierbeți aproximativ 5 minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Tomate
Măsline
Apă
Orez
4
Se presară cu brânză; acoperiți și lăsați să stea până se topește.