Tigaia italiană de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 339 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica ciuperci, zahăr, poate sos de pizza, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tigaie italiană de pui, ciuperci și dovlecei, Tigaie Italiană Frittata, și Burgeri Italieni Cu Tigaie.
Instrucțiuni
1
Gatiti carnea de vita, ceapa, ciupercile si usturoiul in tigaie de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă sosul de pizza, pastele, apa, zahărul și condimentele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Sos De Pizza
Paste
Zahăr
Apă
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura.
4
Acoperiți și fierbeți aproximativ 20 de minute, amestecând frecvent, până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
5
Se presară cu brânză. Acoperiți și fierbeți aproximativ 2 minute sau până când brânza este topită.