Tigaie Grecească De Pui Și Orez În 3 Pași
Tigaia grecească de pui și orez în 3 pași este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 1035 calorii, 53G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,28 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați legume tăiate, sos de vinaigretă grecească, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Skillet Pui Grecesc Și Orez, Cum Se Face Kesari Rice Kheer Cu Imagini Pas Cu Pas, și Curcan grecesc și tigaie de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește pansamentul într-o tigaie mare, adâncă, antiaderentă, la foc mediu.
Adăugați pui; se presara cu oregano. Gatiti 5 min., amestecând o dată.
Adăugați legume și bulion; se fierbe 5 min. Se amestecă orezul; acoperi. Se fierbe la foc mic 5 min. Opriți căldura.
Lăsați să stea, acoperit, 5 min. sau până când lichidul este absorbit.
Radeți 1 linguriță. coaja de lamaie; se presara peste pui.
Tăiați lămâia în 4 pene; se servește cu amestec de pui și orez.