Tigaie Fleică
Fleică tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 399 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Încercați Tigaie Fleică, Tigaie Ușoară Fleică, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună 1/4 cană de supă de roșii, carne de vită măcinată, pesmet, ou, ceapă, sare și piper folosind mâinile. Formați ferm în două pâini.
Încălziți o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare. Se rumenesc pâinile în tigaia fierbinte, apoi se reduce focul la mediu și se acoperă cu un capac. Se fierbe timp de aproximativ 25 de minute sau până când carnea este gătită.
Lingurați grăsimea din tigaie și amestecați supa rămasă, apa și muștarul. Se acoperă cu brânză mozzarella și se lasă la foc mic neacoperit timp de 10 minute, amestecând ocazional sosul.