Tigaie enchilada cu brânză de dovleac și fasole neagră

Tigaia enchilada cu brânză de dovleac și fasole neagră este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 5 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 239 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de enchilada de pui cu brânză de pui, Piept de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați tigaie enchilada cu cartofi dulci și fasole neagră, Tigaie enchilada de dovlecei și fasole neagră, și Tigaie enchilada de fasole neagră de curcan cu orez de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați puiul în bucăți de 1/2 inch. În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand exteriorul devine alb.
Se amestecă apă fierbinte, lapte, amestec de sos și orez nefiert (din cutia de ajutor pentru pui).
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
Reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe 20 până la 25 de minute, amestecând ocazional, până când orezul este fraged.
Scoateți din căldură; descoperi. Se amestecă dovleacul până se amestecă bine. Se amestecă fasolea neagră.
Serviți în boluri. Se acoperă cu sos taco și coriandru.