Tigaie Din Fontă Focaccia
Rețeta de tigaie din fontă Focaccia ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți rozmarin, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Tigaie Din Fontă, Tigaie Din Fontă Pâine De Porumb, și Plăcintă Cu Oală De Pui Din Fontă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați o tigaie din fontă de 12 inci pe suportul central pe măsură ce se preîncălzește. Aduceți aluatul de pizza la temperatura camerei.
Praf suprafața contorului cu făină de bancă. Întindeți aluatul într-un cerc de 12 inci.
Stropiți ușor tigaia fierbinte cu doar 1 lingură de ulei. Ridicați tigaia de mâner și rotiți-o pentru a acoperi complet fundul tigaiei.
Adăugați aluatul în tigaia fierbinte și întindeți-l cu grijă pentru a merge la jumătatea părților laterale. Apăsați degetele în aluat pentru a face mici liniuțe.
Se presară cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, ceapa roșie și rozmarinul. Se acoperă cu parmezanul proaspăt ras.
Coaceți pe raftul din mijloc până se rumenesc ușor, aproximativ 35 de minute. Feliați în pene pentru a servi.