Tigaie Din Fontă Focaccia

Tigaie Din Fontă Focaccia
Rețeta de tigaie din fontă Focaccia ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți rozmarin, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Tigaie Din Fontă, Tigaie Din Fontă Pâine De Porumb, și Plăcintă Cu Oală De Pui Din Fontă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați o tigaie din fontă de 12 inci pe suportul central pe măsură ce se preîncălzește. Aduceți aluatul de pizza la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Praf suprafața contorului cu făină de bancă. Întindeți aluatul într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Stropiți ușor tigaia fierbinte cu doar 1 lingură de ulei. Ridicați tigaia de mâner și rotiți-o pentru a acoperi complet fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați aluatul în tigaia fierbinte și întindeți-l cu grijă pentru a merge la jumătatea părților laterale. Apăsați degetele în aluat pentru a face mici liniuțe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se presară cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, ceapa roșie și rozmarinul. Se acoperă cu parmezanul proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
8
Coaceți pe raftul din mijloc până se rumenesc ușor, aproximativ 35 de minute. Feliați în pene pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista