Tigaie de vită și Salsa
Carne de vită și Salsa Skillet ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de lapte, praf de chili, N Salsa groasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie De Vită Salsa, Tigaie De Vită Salsa Cu O Oală, și Tigaie De Vită Salsa Cu O Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere. Se amestecă salsa, fasolea, porumbul, sosul de roșii și 1 linguriță de pudră de chili.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, rămânând 1 linguriță praf de chili și laptele până se formează aluatul moale. Aruncați aluatul cu 6 linguri pe amestecul de carne de vită la foc mic.
Capac; gatiti aproximativ 20 de minute sau pana cand galustele sunt usoare si pufoase in interior.
Se presară cu brânză. Acoperiți; gatiti aproximativ 2 minute sau pana se topeste branza.