O oală Salsa carne de vită Skillet ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 63 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica lapte patru brânză, porumb, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tigaie de vită și Salsa, Tigaie De Vită Salsa Cu O Oală, și Tigaie De Vită Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne brună în tigaie mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați apă, salsa și macaroane; se amestecă. Aduceți la fierbere; acoperi. Fierbeti la foc mic 10 min. sau până când macaroanele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
Dientes De Ajo
Apă
3
Adăugați sos de porumb și brânză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Porumb
4
Se amestecă; se amestecă. Gatiti 2 min. sau până se încălzește.
Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru scufundarea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. LVE by John Legend Sparkling rossimbrox cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.