Tigaie De Vită Salsa Cu O Oală

Tigaie De Vită Salsa Cu O Oală
Rețeta tigaie de carne de vită Salsa cu o singură oală ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 25 minute. Acest hor d ' oeuvre are 102 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de carne de vită măcinată extra-slabă, porumb, lapte patru brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tigaie de vită și Salsa, Tigaie De Vită Salsa Cu O Oală, și Tigaie De Vită Salsa.

Instrucțiuni

1
Carne brună în tigaie mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați apă, salsa și macaroane; se amestecă. Aduceți la fierbere; acoperi. Fierbeti la foc mic 10 min. sau până când macaroanele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Dientes De AjoDientes De Ajo
ApăApă
3
Adăugați sos de porumb și brânză; se amestecă. Gatiti 2 min. sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
PorumbPorumb
4
Se acoperă cu brânză și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă

Echipamente

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sosul de scufundare poate fi asociat cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Zonin Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Luminos, blushcolor cu un perlage seducător delicat plăcut, intens și fructat pe nas; evocă amintiri de flori de wisteria și mere Renetta bine amestecate și încântător de plăcute; moale și netedă la gust, cu note florale și un indiciu de migdaleExcelent ca aperitiv și acompaniament ideal pentru aperitive, risotto, flori de dovlecei prăjiți și pește la grătar
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista