Tigaie De Vită Mongolă

Tigaie De Vită Mongolă
Tigaia de vită mongolă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 310 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână apă, fulgi de piper, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Mongolă, Carne De Vită Mongolă, și Carne De Vită Mongolă.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Pulverizați carnea de vită cu spray de gătit; se adaugă în tigaie. Gatiti 3 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Între timp, într-un castron mic, amestecați sosul hoisin, apa, rădăcina de ghimbir, usturoiul, uleiul și fulgii de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
GhimbirGhimbir
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de sos și ceapa la friptură; gătiți 1 până la 2 minute sau până când se dorește coacerea cărnii de vită și sosul este ușor redus (nu gătiți prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SosSos
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
4
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista