Tigaie De Vită Mongolă
Tigaia de vită mongolă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 310 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână apă, fulgi de piper, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Mongolă, Carne De Vită Mongolă, și Carne De Vită Mongolă.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Pulverizați carnea de vită cu spray de gătit; se adaugă în tigaie. Gatiti 3 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Între timp, într-un castron mic, amestecați sosul hoisin, apa, rădăcina de ghimbir, usturoiul, uleiul și fulgii de piper.
Adăugați amestecul de sos și ceapa la friptură; gătiți 1 până la 2 minute sau până când se dorește coacerea cărnii de vită și sosul este ușor redus (nu gătiți prea mult).