Tigaie De Varză Neumplută
Această rețetă face 55 de porții cu 23 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Dacă aveți la îndemână apă, roșii conservate, carne de vită măcinată extra-slabă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tigaie Cu Rulou De Varză Neumplută, Tigaie Cu Rulou De Varză Neumplută, și Varză Neumplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne brună cu ceapă în cuptorul olandez sau tigaie mare adâncă antiaderentă.
Adăugați roșiile și amestecul de pansament; se amestecă bine. Se amestecă varza. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 20-25 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Se amestecă în apă și orez; se aduce la fierbere. Simmer, acoperit, la foc mic 5 min.
Se ia de pe foc; se amestecă.
Lăsați să stea, acoperit, 5 min. înainte de servire.