Această rețetă face 55 de porții cu 23 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Dacă aveți la îndemână apă, roșii conservate, carne de vită măcinată extra-slabă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tigaie Cu Rulou De Varză Neumplută, Tigaie Cu Rulou De Varză Neumplută, și Varză Neumplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne brună cu ceapă în cuptorul olandez sau tigaie mare adâncă antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșiile și amestecul de pansament; se amestecă bine. Se amestecă varza. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 20-25 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(rezervati 1 Lingura)
3
Se amestecă în apă și orez; se aduce la fierbere. Simmer, acoperit, la foc mic 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se ia de pe foc; se amestecă.
5
Lăsați să stea, acoperit, 5 min. înainte de servire.