Tigaia de ton la grătar bagnat necesită aproximativ 1 oră și 7 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 4,46 USD pe porție. Acest fel principal are 353 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, capere, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pan Bagnat, Ton Pan Bagnat, și Pan Bagnat Cu Ridiche Și Ton.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Ungeți fripturile de ton cu 1 lingură de ulei și condimentați și sare și piper. Grătiți timp de 3 până la 4 minute pe ambele părți sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură De Ton
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi fulgați cu o furculiță.
5
Transferați într-un castron cu ceapa roșie și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Roșie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Bateți împreună pasta de hamsii, sucul de lămâie, muștarul, ardeiul roșu și 1/2 cană de ulei de măsline într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
Suc De Lămâie
Ardei Roșu
Ulei De Măsline
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Adăugați caperele și apoi condimentați cu sare, după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere
Sare
8
Se toarnă pansamentul peste ton, se adaugă busuiocul și se amestecă ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
Ton
9
Așezați bagheta pe grătar, închideți capacul și lăsați să treacă căldura, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Scoateți de pe grătar și feliați pe lungime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Scoateți o parte din interiorul pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
12
Întindeți amestecul de ton uniform pe jumătatea inferioară a pâinii, așezați pâinea superioară și apăsați ferm pe sandviș. Înfășurați sandvișul în folie și așezați o tigaie grea deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
Ton
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
13
Se lasă să stea 30 de minute înainte de servire și apoi se taie în 4 bucăți.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.