Tigaie De Ton La Grătar Bagnat

Tigaie De Ton La Grătar Bagnat
Tigaia de ton la grătar bagnat necesită aproximativ 1 oră și 7 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 4,46 USD pe porție. Acest fel principal are 353 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, capere, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pan Bagnat, Ton Pan Bagnat, și Pan Bagnat Cu Ridiche Și Ton.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți fripturile de ton cu 1 lingură de ulei și condimentați și sare și piper. Grătiți timp de 3 până la 4 minute pe ambele părți sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De TonFriptură De Ton
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi fulgați cu o furculiță.
5
Transferați într-un castron cu ceapa roșie și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Bateți împreună pasta de hamsii, sucul de lămâie, muștarul, ardeiul roșu și 1/2 cană de ulei de măsline într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați caperele și apoi condimentați cu sare, după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
SareSare
8
Se toarnă pansamentul peste ton, se adaugă busuiocul și se amestecă ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
TonTon
9
Așezați bagheta pe grătar, închideți capacul și lăsați să treacă căldura, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Scoateți de pe grătar și feliați pe lungime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Scoateți o parte din interiorul pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
12
Întindeți amestecul de ton uniform pe jumătatea inferioară a pâinii, așezați pâinea superioară și apăsați ferm pe sandviș. Înfășurați sandvișul în folie și așezați o tigaie grea deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
TonTon
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
13
Se lasă să stea 30 de minute înainte de servire și apoi se taie în 4 bucăți.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 7 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista