Tigaie De Pui Veggie
Tigaia de pui Veggie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 174 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de jumătăți de piept de pui, bulion de pui, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare includ Tigaie marocană de pui și legume, Sizzling Pui & Veggie Tigaie, și Brânză De Pui Veggie Paste Skillet.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți puiul la foc mediu timp de 10-15 minute sau până când sucurile se limpezesc.
Îndepărtați și păstrați cald. Într-un castron, combinați amidonul de porumb, bulionul, muștarul și mierea până se omogenizează; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Întoarceți puiul în tigaie.
Adăugați broccoli, morcovul și ceapa.
Se presară cu cayenne. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 7-8 minute sau până când legumele sunt crocante.