Tigaie de pui-mei

Tigaie de pui-mei
Tigaia de pui-mei este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 353 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 175 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, bietă elvețiană, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma meiul, puteți urma acest fel principal cu Budincă de mei fără lapte cu caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Millet Methi Pulao-Pulav de mei cu coadă de vulpe cu frunze de schinduf - mei Indian s, Pudina mei orez-Pudina Korran Annam - Indian Foxtail mei s, și Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista