Tigaie De Pui La Grătar Bagnat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tigaia de pui la grătar Bagnat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 526 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.64 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pan Bagnat, Tigaie De Pui La Grătar Bagnat, și O tigaie pui de lamaie cu sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind ciocan de carne, Lira piept de pui între foi de folie de plastic la 3/4-inch grosime.
Combinați 1/3 cană de ulei, 2 linguri de suc de lămâie, herbes de Provence și jumătate de usturoi într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați pui în pungă; se agită pentru a acoperi cu marinată. Se răcește cel puțin 2 ore și până la 6 ore.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Scoateți puiul din marinată; scuturați excesul.
Presărați puiul cu sare și piper. Pui la grătar până la fiert, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Mișto.
Tăiați puiul pe diagonală în felii groase de 1/2 până la 3/4 inci.
Bateți pasta de hamsii, restul de 4 linguri de suc de lămâie și usturoiul rămas într-un castron mic. Bateți treptat restul de 3/4 cană de ulei. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Tăiați ambele pâini pe orizontală în jumătate. Scoateți și aruncați firimiturile interioare moi din jumătățile superioare, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch; stropiți 1/4 cană de pansament în interiorul fiecărui vârf.
Stropiți 1/4 cană de pansament în interiorul fiecărei jumătăți inferioare; presărați 2 linguri de capere în fiecare. Împărțiți puiul, roșiile, ceapa și salata verde între sandvișuri. Acoperiți cu vârfuri, apăsând pentru a compacta. Înfășurați sandvișurile în folie, apoi așezați deasupra tigaie grea sau cutii de alimente pentru a cântări. Refrigerați cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.)
Tăiați fiecare sandviș în sferturi și serviți la rece sau la temperatura camerei.
* Un amestec de plante uscate disponibil la magazinele specialty foods și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri. O combinație de cimbru uscat, busuioc, cimbru și semințe de fenicul poate fi înlocuită.