Tigaie de pui cu brânză VELVEETA

Tigaie de pui cu brânză VELVEETA
Această rețetă servește 35 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 42 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână flori de broccoli, morcov, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Velveeta Cheesy Pui & Orez Tigaie, Velveeta Pui & Paste Skillet, și Caserola de plăcintă cu oală de pui cu brânză VELVEETA.

Instrucțiuni

1
Gatiti puiul in tigaie mare stropita cu spray de gatit la foc mediu-mare 5 min. sau până se termină, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați coji, lapte și apă; se amestecă. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 10 min. Se amestecă broccoli și morcovi; gatiti, acoperit, 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
MorcovMorcov
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
LapteLapte
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă sosul VELVEETA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista