Tigaie De Porc Cu Cartofi Dulci
Tigaia de porc cu cartofi dulci este un fel principal care servește 4. Pentru 3,77 USD pe porție, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 771 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sfaturi de ananas, ulei de măsline, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tigaie De Porc Cu Cartofi Dulci, Tigaie de cartofi și porc, și Tigaie de porc și cartofi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, Cotletele de porc maro în ulei. Între timp, scurgeți ananasul, rezervând sucul; puneți ananasul deoparte. Într-un castron mic, combinați zahărul brun, sarea, scorțișoara și 1/2 cană din sucul rezervat; se amestecă în tigaie.
Adăugați cartofi dulci; aruncați pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Adăugați piper verde și ananas; acoperiți și gătiți timp de 10-15 sau până când cartofii sunt fragede.
Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și sucul de ananas rămas până se omogenizează; adăugați în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste.