Rețeta Salsa Fish Skillet ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acest fel principal are 152 calorii, 20g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fripturi de halibut, căței de usturoi, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Saucy Skillet Fish, Saucy Skillet Fish, și Tigaie De Pește De Vară.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă sau wok, amestecați halibutul în 2 lingurițe de ulei fierbinte timp de 3-4 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță; îndepărtați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați în tigaie dovleceii galbeni, dovleceii, ciupercile, usturoiul, chimenul și uleiul rămas. Se amestecă timp de 2-3 minute sau până când legumele sunt crocante. Întoarceți peștele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.