Tigaie de miel și cartofi

Tigaie de miel și cartofi
Tigaia de miel și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 436 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii, miel măcinat, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete De Miel Skillet, Biscuiți de tigaie cu grăsime de miel, și Cotlete de miel prăjite cu Charmoulan și sparanghel de tigaie.

Instrucțiuni

1
Gatiti mielul, prazul si usturoiul in tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand mielul se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MielMiel
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția roșiilor, în amestecul de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MielMiel
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 12 minute, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Îndepărtați frunza de dafin. Se amestecă roșiile; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate

Echipamente

DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista