Tigaie De Creveți În Stil Creol
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 60 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 31. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, creveți, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mare Stil Ușor Cochet Creole Creveți, Cină În Tigaie În Stil Creol, și Creveți "La Grătar" În Stil Creol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina si ceapa in tigaie mare la foc mediu-mare 10 min. sau până când slănina este crocantă, amestecând frecvent.
Adăugați ardei verzi; gatiti inca 3 min. sau până când ardeii sunt crocanți, amestecând ocazional.
Se amestecă creveții; gatiti 3 pana la 5 min. sau până când creveții devin roz, amestecând ocazional.
Adăugați roșiile, bulionul și ardeiul roșu. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 3 min. sau până se încălzește.
Se servește peste orez. Se acoperă cu smântână.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.