Tigaie Cu Șuncă Hawaiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tigaia cu șuncă Hawaiană. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 404 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți muștar, orez, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare includ Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Glisoare de șuncă Hawaiană și ananas + VIDEO, și Caserola cu șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând suc; pus deoparte. Într-o tigaie, amestecați șunca până devine aurie. Într-un castron, combinați zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă apă, oțet, muștar și suc de ananas până se omogenizează.
Se adaugă la șuncă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste.
Adăugați piper verde și ananas; se fierbe timp de 5-8 minute.