Rețeta Tigaie cu tăiței de porc se poate face în aproximativ 15 minute . Această rețetă face 4 porții cu 384 de calorii , 35 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 2,02 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită pătrunjel, morcovi, tăiței cu ou și friptură de porc în sos. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 77% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Salata de porc Soba cu tăiței și cinci condimente , tigaie de porc de țară cu cartofi și ciuperci și supă asiatică cu tăiței de pui .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți ciupercile și morcovii în unt timp de 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați friptura de porc în bucăți mici; adăugați carnea de porc și sosul în tigaie. Se amestecă tăițeii, pătrunjelul și piperul. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ