Tigaie Cu Piper De Porc

Tigaie Cu Piper De Porc
Carne de porc-piper tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 526 calorii, 50g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, bulion de vită, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma masa de secară, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Bufniță Cu Ochi Mari ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Încercați Tigaie Cu Cotlet De Porc Cu Cinci Ardei, Tigaie Cu Cotlet De Porc Cu Cinci Ardei, și Squash și tigaie cu piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit 2 secunde; se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ardeiul gras feliat și ceapa verde și sotati 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3
Scoateți tigaia de pe foc și îndepărtați amestecul din tigaie; puneți amestecul deoparte.Înveliți carnea de porc uniform cu spray de gătit 5 secunde; aruncați cu amidon de porumb.Înveliți tigaia cu spray de gătit 2 secunde; se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se adaugă carnea de porc, în loturi, și se sotează 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Adăugați amestecul de ardei gras, bulionul și pasta de chili-usturoi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
6
Serviți peste tăiței și presărați cu semințe de susan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista