Tigaie cu fasole roșie și orez

Tigaie cu fasole roșie și orez
Tigaia cu fasole roșie și orez este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 442 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole, țelină, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este bine. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Tigaie fasole roșie și orez, și O tigaie de orez și fasole Taco Skillet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti primele 4 ingrediente într-o tigaie antiaderentă la foc mediu, amestecând des, până când cârnații se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere. Se amestecă orezul. Acoperiți, scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista