Tigaie cu dovlecei și porumb
Tigaia cu dovlecei și porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 143 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper de lămâie, până la 2 căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Zucchini și tigaie de ouă de porumb dulce, Zucchini Porumb Dulce Hash Ou Tigaie, și Tigaie Orzo cu dovlecei, porumb, Feta și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare dovlecel pe lungime în sferturi. Tăiați subțire sferturi.
Topiți untul cu ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați dovleceii și usturoiul și sotati 3 până la 4 minute.
Adăugați porumb și următoarele 3 ingrediente; gătiți, amestecând des, 2 până la 3 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Se presară brânză și busuioc; se încălzește până se topește brânza.
* Pot fi înlocuite 2 căni de boabe proaspete de porumb (aproximativ 4 urechi).