Tigaie Cu Cârnați De Orz
Nevoie de un fel principal fără lactate? Tigaia cu cârnați de orz ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână vin de madeira, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie De Vită De Orz, Tigaie De Vită De Orz, și Orz de tigaie cu Kale și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bulionul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Adăugați orz în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când lichidul este absorbit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Scoateți carcasele din cârnați.
Adăugați cârnați în tigaie; gătiți 3 minute, amestecând pentru a se sfărâma.
Transferați într-un castron.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și ciupercile; sotati 4 minute sau până se evaporă lichidul.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut. Întoarceți cârnații în tigaie. Se amestecă în Madeira; saut 2 minute.
Adăugați orz; gatiti 1 minut sau pana cand se incalzeste bine.
Se ia de pe foc; amestecați busuiocul și ardeiul negru.