Tigaie cu ceapă caramelizată și cartofi dulci
Ceapa caramelizată și tigaia de cartofi dulci este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 124 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pătrunjel, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frittata De Cartofi Dulci Și Ceapă Caramelizată, Împletitură de cartof dulce caramelizat și ceapă roșie, și Tarta cu ceapa caramelizata si cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti cartofii dulci si ceapa in ulei aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumenesc; reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți 10 până la 12 minute, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede.
Se amestecă zahărul brun și se condimentează cu smucitură. Gatiti descoperit aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand este glazurat.