Tigaie cu carne și cartofi

Tigaie cu carne și cartofi
Carnea și tigaia de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 277 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de vită, ulei vegetal, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tigaie Tortellini a iubitorului de carne, și Tigaie Tortellini a iubitorului de carne.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită în fâșii subțiri (carnea de vită este mai ușor de tăiat dacă este parțial înghețată, aproximativ 1 1/2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Încălziți uleiul și ardeiul de usturoi într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă legumele și sosul; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și fierbeți 7 până la 9 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista