Tigaie balsamică de pui și orez

Puiul Balsamic și tigaia de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 720 calorii, 42G de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper, ulei de măsline, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie Balsamică De Pui, Balsamic Peach Chicken Skillet, și Pui De Tigaie Balsamică Cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați cimbru, sare și piper peste 1 parte de pui.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul, asezonat cu fața în jos; gătiți 4 minute sau până se rumenesc. Întoarceți puiul; gatiti 3 minute.
Transferați puiul pe o farfurie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Adăugați orez în tigaie; gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Adăugați roșiile și bulionul; aduceți la foc mic. Întoarceți puiul în tigaie; acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic 20 de minute sau până când puiul este gata și orezul este fraged.
Presărați puiul cu pătrunjel.