Tigaia Kielbasa

Tigaia Kielbasa
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, Kielbasa Skillet ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 1,5 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine, 33 g de grăsimi și un total de 499 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de cârnați polonezi, ciuperci, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 49%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Kielbasan and Cabbage Skillet, Kielbasa Cabbage Skillet și Kielbasa-Cabbage Skillet.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit, prăjiți kielbasa până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
KielbasaKielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați fasolea, ciupercile și sosul de soia; se caleste inca 4-5 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista