Throwdown Pumpkin Pie
Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 593 calorii, 6g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați siropul de arțar de gradul b, firimiturile de cracare graham, piureul de dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Dovleac Plăcintă Scorțișoară Roll Cupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați toate ingredientele pentru crustă la un robot de bucătărie și pulsați până când sunt combinate; ar trebui să se simtă ca nisipul umed și doar să se reunească.
Întindeți amestecul uniform într-o tigaie de plăcintă de 9 inci, folosind vârfurile degetelor sau fundul plat al unui pahar. Apăsați ferm amestecul peste fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Puneți tigaia pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți până când crusta este maro deschis și fermă la atingere, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Bateți împreună ouăle, gălbenușurile și zaharurile într-un bol mare.
Adăugați untul, dovleacul, smântâna, condimentele, sarea și semințele de vanilie și amestecați pentru a combina. Se strecoară amestecul într-un bol.
Se toarnă amestecul strecurat în crusta de plăcintă coaptă și se coace până aproape setat, aproximativ 1 1/2 ore.
Scoateți și lăsați să ajungă la temperatura camerei. Se dă la frigider până se răcește, dacă se preferă.
Nota bucătarului: umplutura face mai mult decât ceea ce este necesar pentru a umple coaja de plăcintă. Puteți îngheța excesul. Am făcut un lot dublu și a umplut 3 coji de plăcintă foarte confortabil.
Combinați smântâna, semințele de vanilie, siropul și bourbonul într-un bol mare răcit și bateți până se formează vârfuri moi.
Încingeți fiecare bucată de plăcintă cu o păpușă de frișcă înainte de servire.