The Nasty Bits: Pipotă De Curcan
The Nasty Bits: Pipota De curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 314 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.81 pe portie. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pipote de curcan, anason stelat, pipote de curcan fierte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Biți Urât: Pipotă Din Belșug, Biți Urât: Turcia Gât Gumbo, și Biți Urât: Cod Milt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și puneți gizzardele în apa clocotită.
Lăsați gizzardele să gătească timp de un minut pentru a scăpa de orice impurități.
Scurgeți gizzardele și clătiți sub apă rece.
Așezați gizzardele într-o oală de dimensiuni medii și acoperiți cu apă.
Adăugați ingredientele rămase: apa sau bulionul, aromele și ierburile și boabele de piper.
Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 3 ore sau până când gizzardele sunt fragede cu furculița.
Scoateți gizzardele din stoc și lăsați să se răcească puțin peste temperatura camerei. Se strecoară stocul și se lasă deoparte. Majoritatea stocului poate fi folosit într-un sos; rezervați o parte din lichid pentru utilizare în rillettes.
Așezați pipotele în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru paletă.
Se amestecă la viteză mică, adăugând încet suficient din stocul rezervat, până când carnea se toacă bine și amestecul capătă o textură umedă și tartinabilă, aproximativ 1 până la 3 minute. Gustați și mai adăugați sare și piper. Deoarece rilletele vor fi servite la temperatura camerei, pasta ar trebui să fie puțin mai sărată decât ceea ce v-ați aștepta în mod normal de la un preparat cald.
Se amestecă amestecul în ramekine sau crocuri individuale. Refrigerați până la răcire, apoi turnați aproximativ 1/8 inch de grăsime topită deasupra pentru a sigila ramekins. Dacă aveți un conținut scăzut de grăsimi, utilizați un pic de ulei de măsline pentru a mări amestecul. Se da la frigider pana la 3 saptamani.
Scoateți rilletele din frigider cu 2 ore înainte de servire; acestea sunt cele mai bune la temperatura camerei.
Se servește cu pâine sau pâine prăjită.
Gizzards de curcan fiert roșu (face suficient pentru un aperitiv care servește 6 sau mai multe)
Așezați gizzardele într-o oală de dimensiuni medii și acoperiți cu apă.
Adăugați ingredientele rămase.
Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 1 1/2 ore sau până când gizzardele sunt fragede cu furculița. Spre sfârșitul timpului de gătit, lichidul se va reduce într-un sos siropos. Aveți grijă ca sosul să nu ardă.
Lăsați gizzardele să se răcească la temperatura camerei. Înainte de servire, feliați-le subțire pe o părtinire.
Serviți ca gustare sau aperitiv, însoțit de tăiței sau orez. Gizzardele rămase pot fi refrigerate, întregi, până la o săptămână. Nu feliați până nu sunteți gata să serviți, deoarece aroma se degradează a unei pipote feliate subțire se degradează mai repede.