The Nasty Bits: Pipotă De Curcan

The Nasty Bits: Pipotă De Curcan
The Nasty Bits: Pipota De curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 314 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.81 pe portie. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pipote de curcan, anason stelat, pipote de curcan fierte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Biți Urât: Pipotă Din Belșug, Biți Urât: Turcia Gât Gumbo, și Biți Urât: Cod Milt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și puneți gizzardele în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lăsați gizzardele să gătească timp de un minut pentru a scăpa de orice impurități.
3
Scurgeți gizzardele și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Așezați gizzardele într-o oală de dimensiuni medii și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ingredientele rămase: apa sau bulionul, aromele și ierburile și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 3 ore sau până când gizzardele sunt fragede cu furculița.
7
Scoateți gizzardele din stoc și lăsați să se răcească puțin peste temperatura camerei. Se strecoară stocul și se lasă deoparte. Majoritatea stocului poate fi folosit într-un sos; rezervați o parte din lichid pentru utilizare în rillettes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RillettesRillettes
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Așezați pipotele în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru paletă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se amestecă la viteză mică, adăugând încet suficient din stocul rezervat, până când carnea se toacă bine și amestecul capătă o textură umedă și tartinabilă, aproximativ 1 până la 3 minute. Gustați și mai adăugați sare și piper. Deoarece rilletele vor fi servite la temperatura camerei, pasta ar trebui să fie puțin mai sărată decât ceea ce v-ați aștepta în mod normal de la un preparat cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
RillettesRillettes
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Se amestecă amestecul în ramekine sau crocuri individuale. Refrigerați până la răcire, apoi turnați aproximativ 1/8 inch de grăsime topită deasupra pentru a sigila ramekins. Dacă aveți un conținut scăzut de grăsimi, utilizați un pic de ulei de măsline pentru a mări amestecul. Se da la frigider pana la 3 saptamani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Scoateți rilletele din frigider cu 2 ore înainte de servire; acestea sunt cele mai bune la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RillettesRillettes
12
Se servește cu pâine sau pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
13
Gizzards de curcan fiert roșu (face suficient pentru un aperitiv care servește 6 sau mai multe)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pipotă De CurcanPipotă De Curcan
14
Așezați gizzardele într-o oală de dimensiuni medii și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Adăugați ingredientele rămase.
16
Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 1 1/2 ore sau până când gizzardele sunt fragede cu furculița. Spre sfârșitul timpului de gătit, lichidul se va reduce într-un sos siropos. Aveți grijă ca sosul să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
17
Lăsați gizzardele să se răcească la temperatura camerei. Înainte de servire, feliați-le subțire pe o părtinire.
18
Serviți ca gustare sau aperitiv, însoțit de tăiței sau orez. Gizzardele rămase pot fi refrigerate, întregi, până la o săptămână. Nu feliați până nu sunteți gata să serviți, deoarece aroma se degradează a unei pipote feliate subțire se degradează mai repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista