The Nasty Bits: Omletă De Ficat De Pui

The Nasty Bits: Omletă De Ficat De Pui
The Nasty Bits: Omleta de ficat de pui este o fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 1 porție. O porție conține 591 calorii, 31g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Dacă aveți chanterelles, sherry, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare includ The Nasty Bits: Ficat De Rață, Bucățile urâte: ficatul de vițel cu ceapă, și Biți Urât: Sopaipillas.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ficatul în lapte timp de cel puțin 30 de minute, de preferință câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2
Scurgeți ficatul, aruncând laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
3
Îndepărtați orice țesut conjunctiv dur cu foarfece sau un cuțit mic. Clătiți scurt ficatul sub apă rece; uscați-l cu prosoape de hârtie. Feliați fiecare ficat în 2 sau 3 secțiuni, cu o lungime de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Într-o tigaie superficială, încălziți o lingură de unt; când spuma de unt începe să scadă, adăugați ciupercile. Se amestecă scurt ciupercile în jurul tigaiei;saut pentru câteva minute până se rumenesc. Când ciupercile sunt aproape gata, adăugați usturoiul și amestecați pentru a amesteca. Se condimentează după gust cu sare și se ia de pe foc, așezând ciupercile într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Încălziți încă o lingură de unt în aceeași tigaie până când este foarte fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Se adaugă toate secțiunile de ficat și saut, amestecând ocazional până când suprafața ficatului este rumenită, dar interiorul este încă roz, aproximativ 1 minut. Scoateți rapid de pe foc și puneți-l în vasul cu ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Adăugați sherry și apă în tigaie. Deglazați tigaia cu o lingură de lemn, răzuind bucățile de ficat care sunt lipite de tigaie. Aduceți lichidul la fierbere și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
FicatFicat
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
8
Se toarnă lichidul peste ficat și ciuperci și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9
Chiar înainte de servire, bateți ouăle scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
10
Adăugați uleiul de trufe și radeți nucșoara peste bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
12
Adăugați ficatul și ciupercile în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
13
Încălziți o tigaie grea, de dimensiuni medii, la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
14
Adăugați o lingură de unt, învârtind tigaia pentru a distribui untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
15
Se toarnă amestecul de ouă și se agită tigaia înainte și înapoi. Gatiti timp de una pana la doua minute, agitand ocazional pentru a preveni lipirea. Partea inferioară a ouălor ar trebui să fie ușor rumenită, dar partea superioară ar trebui să fie abia setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
16
Se ia de pe foc.
17
Dacă doriți, împrăștiați rapid o altă bucată de unt deasupra ouălor. Îndoiți omletele în jumătate și alunecați pe o farfurie caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
18
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
19
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista